Τετάρτη 12 Μαρτίου 2008

Eric Cartman is back!



22 ωρες, 46 λεπτα, 12 δευτερολεπτα και 35 δευτερα απεμειναν μεχρι την εναρξη του νεου κυκλου του φοβερου και τρομερου south park! Την Πεμπτη στις 8 και 10 ωρα Ελλαδος θα ξανααρχισει το αριστουργημα των Tray Parker και Matt Stone, το οποιο συνεχιζεται για Δωδεκατη συνεχη χρονια.
Η σειρα περιγραφει την την ζωη τεσσαρων πιτσιρικαδων απο ενα ορεινο χωριο του Colorado, οι οποιοι μεσα απο σουρεαλιστικες καταστασεις και φανταστικες περιπετειες, καυτηριαζουν ολα τα ταμπου και τα κωλυματα της Αμερικανικης κοινωνιας με εναν τροπο σχεδον ποιητικο. Θα την προτινα ανεπιφυλακτα σε αυτους που μιλανε για τα "ορια της σατυρας". Δεν δισταζουν να θιξουν θεματα θρησκευτικα, πολιτικα, ρατσιστικα, ταξικα, καλιτεχνικα χωρις τον παραμικρο ενδυασμο. Μιλαμε, μπροστα τους ο Λακης ειναι αρχιφασιστας. Οι ιδιοι οι δημιουργοι του South Park Tray Parker και Matt Stone εχουν δηλωσει πως αν ποτε λογοκριθουν, θα σταματησουν αμεσως.
Οι σειρα, αν και δεν απευθυνεται σε παιδια, δεν εχει το κακογουστο toilet humor αλλων σειρων του ειδους. Θα σκεφτηται οτι ισως ειναι σοκαριστικο ενας πενταχρονος να μιλαει ετσι. Αλλα θα πρεπει να προσεξετε πως οταν τα παιδια βριζουν, δεν καταλαβαινουν καν τι σημαινουν οι βρισιες που λενε. Τις λενε απλα επειδη τις εχουνε ακουσει απο καπου και δεν τις ενοουν στ'αληθεια. Αυτο διχνει ποσο εχει αναλωθει η αθωοτητα που υπηρχε καποτε σε αυτην την ηλικεια. Μερικες φορες μου θυμιζει τα δικα μου παιδικα χρονια, οταν ειμουνα στο σχολειο και δεν ειχα ακομα φορεσει το προσωπειο της σοβαροφανειας που με διακρινει σημερα. Και αυτο πιστευω πως συμβαινει σε ολους μας. Εχουμε χασει την δυναμη αυτη που λεγεται αφελεια και μας κανει να λεμε οτι βλακεια μας ερχεται στο κεφαλι.
Anyway, το πρωτο επισοδιο της νεας σεζον του south park μπορειτε να απολαυσετε αφου πατησετε εδω για να κατεβασετε το tvu. Θα πρεπει, στην συνεχεια, να βρειτε το καναλι comedy central οπου προβαλετε. Bαιβαια μπορειτε να το κατεβασετε απο καποιο τρακερ οπως το piratebay ή το mininova.