Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Λεξικον Γγ μερος α'

Παιδια, επειδη το λεξικο ειναι του ΠτΠ, δεν σημαινει οτι και εσεις δεν μπορειτε να γραφεται και εσεις. Ετσι, αν και εφοσον θελετε, μπορειτε να προσθετεται τα δικα σας λυματα. Που ξερετε; Μπορει να δημιουργησουμε κατι σαν την wikipedia.

Γαλα: ενα πολυ αναγκαιο αγαθο για τον συγχρονο ανθρωπο. Η μονη ιδιαιτεροτητα του ειναι πως οταν ερχεται απο την Γερμανια απο ξενη εταιρια κοστιζει 0,80 ευρω ενω οταν ειναι απο Ελληνικη κοστιζει πανω απο 1,20.

Γαμος: η νομικη πλευρα μιας σχεσης. Η μονη διαφορα απο μια φυσιολογικη ελευθερη σχεση ειναι οτι αν κατι παει στραβα καταφευγουμε στον δικηγορο αντι για τον ψυχολογο Ταιριαζει αψογα με την εκφραση "σ'αγαπω, μ'αγαπας αλλα ας εχουμε τον κωλο μας καλυμενο".

Γεεαα(yeah): η αγαπημενη εκφραση των Αγγλοφωνων τραγουδοποιων και τραγουδιστων. Το καταπληκτικο ειναι πως δεν σημενει απολυτως τιποτα. Ειναι απλα γλωσσικο πολυεργαλειο που προσαρμοζεται αναλογα με τις συνθηκες και τις περιστασεις. Ολη η μαγεια και η λαμψη του δυτικου πολιτισμου βρισκονται εγκλοβισμενες σε αυτες τις τεσσερις λεξεις. yeah.Το λες και νοιωθεις 50 IQ ευφυεστερος! Γεμιζει τα πνευμονια αυταρεσκια και δινει αλλο τονο στον ομιλητη Αν και ειναι αδυνατον να σας δοσουμε να καταλαβετε τον ορισμο της εκφρασης αυτης, θα μπορουσε να σημαινει "Εϊ, παρε ματι! Τσσσσσστ! Ειμαι και γαμω, ρε συ! Ειμαι ο καλητεροτερος! Γαμαω και δερνω! Ειμαι ο number one! Ειμαι ο πιο γαματος τυπας του κοσμου!Yeah!"

Γειτονας:
ο κωλογερος που εχει το θρασος να μας την λεει επειδη ακουγαμε Iron Maiden μεχρι τις 3 τα μεσανυχτα. ΑΙΣΧΟΣ!

Γελιο: αγαθο που εκληπει ολο και περισοτερο απο τις συγχρονες κοινωνιες.

Γελωτοποιος: ενας υπαλληλος που στα παλαιοτερα χρονια ειχε την αποστολη να κανει τον βασιλια να διχνει λιγοτερο γελειος απ'οτι ηταν. Δυστυχως σπανια τα καταφερνε...

Γενειαδα: ανδρικο αξεσουαρ που αναλογα με το σχημα και το μεγεθος προσδιοριζει την ταξη στην οποια ανηκει ο καθε αντρας. Πραδειγματος χαρην, ενας ιατρος θα εχει ενα μυτερο μουσακι με την διακριτικη συνοδεια μουστακιου, ενας κουμουνης θα θα εχει μια ελαφρια στρωση μουσιου του τυπου Che Guevara, ενας δεξιος δεν θα εχει την παραμικρη υπονοια μουσιου αλλα ισως μερικες φορες να αφινει λιγο μουστακι στην μεση, παραπεμποντας στο ιδωλο του, ενας ροκας θα εχει το μουσι του κουμουνιστη αλλα στο πιο περιπειημενο, τελος ενας παπας εχει μια πολυ πολυ μεγαλη γενειαδα και κανενας δεν ξερει τον λογο.
Εγω, παλι, οταν εχω γενειαδα απλα βαριεμαι να ξυριστω.

Γεννηση: η πρωτη και πιο αγαπημενη μας συμφορα.

Γερατεια:
η περιοδος της ζωης μας, στην διαρκεια της οποιας περιοριζουμε τα ελατωματα μας, αποκηρυσσοντας εκεινα που δεν το λεει η περδικουλα μας να εχουμε πια.

Γη: μελλοντικος διαπλανητικος βοθρος.

Γιανκος Δρακος: θρυλικος φωσκολικος μεγιστανας. Αν μετρησετε τα καραβια του, τα προσθεσεται με τους τραπεζικους του λογαριασμους και στην συνεχεια τα πολλαπλασιασεται με τα επεισοδεια της "λαμψης", θα βρειτε τον ακριβη αριθμο των παιδιων του ανα τον κοσμο. Ξεπερναει ακομα και τον Πασχαλη σε γονιμοτητα! Συμφωνα με ερευνες που διεξιχθησαν, στα πρωτα 15.000 επεισοδια, το 32% τον παιδιων του ειναι απο τις Η.Π.Α., το 12% απο την Ελλαδα, 22% απο την Αυστραλια, το 17% απο την Κινα και το υπολοιπο απο αλλες χωρες του κοσμου. Μετα το τελος της "λαμψης" λεγεται οτι συζητηθηκε να γινει μια νεα σειρα, στην οποια τα παιδια του Δρακου ιδρυουν τον "Συλογο Μπασταρδων Γιανκου", εχουν δικια τους θρησκια και ονομαζονται Δρακαιοι. Στην συνεχεια αγοραζουν την γη απο μια μουσουλμανικη χωρα, την βαμβαρδιζουν και κανουν ενα κρατος, το "Δρακιηλ", φτιαχνουν το μεγαλητερο λομπυ στην Αμερικη και κυριευουν τον κοσμο.
Βρε τι φανταζονται κατι ανθρωποι!

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

Εδώ κωλόγερος=γείτονας.
Άμα σας ξανακούσω να βαράτε Maiden μέχρι τα ξημερώματα θα σας χώσω μέσα.