Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Downloading your death



















-Τι κανεις:

-Κατεβαζω

-Τι κατεβαζεις;

-Τραγουδια

-Τι τραγουδια;

-Δεν ξερω

-Δεν τα ακους;

-Δεν προλαβαινω

-Γιατι;

-Κατεβαζω

-Τι κατεβαζεις;

-Ταινιες

-Τι ταινιες;

-Δεν ξερω

-Δεν τις βλεπεις;

-Δεν προλαβαινω

-Γιατι;

-Κατεβαζω

-Τι κατεβαζεις;

-Παιχνιδια

-Τι παιχνιδια;

-Δεν ξερω

-Δεν τα παιζεις;

-Δεν προλαβαινω

-... τοτε γιατι τα κατεβαζεις;

-Γιατι ειναι τζαμπα

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Λεξικον Γγ μερος β'

Παιδια, επειδη το λεξικο ειναι του ΠτΠ, δεν σημαινει οτι και εσεις δεν μπορειτε να γραφεται και εσεις. Ετσι, αν και εφοσον θελετε, μπορειτε να προσθετεται τα δικα σας λυματα. Που ξερετε; Μπορει να δημιουργησουμε κατι σαν την wikipedia.

Γιατρος:
ο μονος υπαλληλος με πιο πολλα φακελακια και απο τον ταχυδρομο.

Γιαπης: ο κουστουματος τυπας με τα ray-bans και την mercedes slk class παρκαρισμενει λιγο εξω απο τα starbuck, που μιλαει στο motorola με τον big boss, που μενει στο Los Angeles, για την ανοδο τις wall street... και παει λεγοντας.

Γκαμιλα: το 99,9999999999999999999999999999999999999999% των γυναικων. Το 0,0000000000000000000000000000000001% ειναι φυσικα οι μαναδες μας!

Γκολ: ο μονος λογος υπαρξης του ανδρικου πλυθησμου. Οι αριθμοι μηλανε απο μονοι τους! Για 1 γκολ 0,01 δευτερολεπτου, που το εκανε καποιος που παιρνει 800.000.000
τον μηνα, συζητανε 3.000.000.000.000 ανδρες σε οοοολο τον κοσμο για 7 μερες, αγοραζοντας εφημεριδες με 1,30 ευρω, που εχουν 27 σελιδες αφιερωμα για το Γκολ!

Γλυφτεις: Κατσε να δεις... καπου εδω θα ειναι... αααχ δεν την βρισκω... ΜΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΦΟΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ;

Γλωσσα: αυτη που κοκκαλα δεν εχει, αλλα τα καταφερνει μια χαρα και χωρις αυτα. Αν και η φυση την προοριζε να ανακατευει το φαγητο στο στομα, οι ανθρωποι σκεφτικαν να ην αξιοποιησουν για να προφερουν λεξεις, να τρωνε παγωτο, να περνουν προαγωγες, να περνουν καλους βαθμους, να ικανοποιουν σεξουαλικες ορεξεις, να κοροηδευουν τους αλλους και για την αφισα των Rolling Stones.

Γνωριμια: καθε προσωπο που γνωριζουμε αρκετα για να μας δανισει, αλλα οχι αρκετα για να του δανεισουμε. Μια γνωριμια λεγεται "ασυμαντη" οταν ο φιλος μας ειναι φτωχος ή παρακατιανος και "στενη" οταν ειναι πλουσιους ή διασημος.

Γουρουνι: ζωο(Porkus omnivorus=Χειρος ο παμφαγος) ιδιαιτερα παρεμφερες με τον ανθρωπο
λογω της αιγλης και της ζωντανιας των γευστικων προτιμησεων του, οι οποιες οποσδποτε εχουν μικροτερο ευρος, αφου δεν συμπεριλαμβανουν τα γουρουνια.

Γουνα: καποτε ηταν "κακες" επειδη ηταν απο δερμα ζωων υπο εξαφανιση. Σημερα ειναι απο επικινδυνα χημικα που φτιαχνουν παιδια απο την Κινα και κανεις δεν νοιαζεται.

Γραμματικη:
συστημα λακουβων, σκαμμενων με ιδιετερη πνευματικη επιμελεια, στον δρομο του αυτοδημιουργητου ανθρωπου για την επιτυχια.

Γραφες: τα ιερα βιβλια της αγιας ημων Πιστεως, τα οποια ουδεμιαν σχεση εχουν με τα ψευτικα και βεβηλα κειμενα των αλλων θρησκειων.

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

ΑΔΙΟΡΘΩ ΑΝΑΡΧΙ


Ποσα κιλα αρχ#### πρεπει να εχει καποιος για να γραψει τετοιο πραγμα; ΠΟΣΑ;
Προσπαθω να γραψω κατι στο ιδιο στιλ αλλα δεν μου βγαινει. Οτι εχω να πω το λεει αυτο το τραγουδι και σε καθε μου προσπαθεια ερχεται η μελωδια του να με πλημμυρισει. Σαν ο Ακης Πανου να εχει φτιαξει μια μαγικη αυλη, να την εχει μαντρωση καλα και να μην μπορω να περασω τον φραχτη. Ειναι πολυ ψηλος για μενα!

ΑΔΙΟΡΘΩ ΑΝΑΡΧΙ

Στίχοι: Άκης Πάνου
Μουσική: Άκης Πάνου
Πρώτη εκτέλεση: Γιώργος Νταλάρας

Μαθημε στις κακουχι
άιντε φτου κι απ' την αρχή
τις κουβε και πειθαρχι
αδιορθω αναρχι

Μαθημε στις κακουχι
άιντε φτου κι απ' την αρχή
τις κουβε και πειθαρχι
αδιόρθω αναρχι

Δεν προσκυ ποτέ κανε
λένε όχι λέω ναι
στην κρεμα έχω ανε
με κηδε και ζωντανε

Δεν προσκυ ποτέ κανε
λένε όχι λέμε ναι
στην κρεμα έχουμ' ανε
μας κηδε και ζωντανε

Τι με νοια αν θα πεθα
θα πεθα που θα πεθα
δεν τρομα ο μελλοθα
με σταυρό και γολγοθά

Τι μας νοια αν θα πεθα
θα πεθα που θα πεθα
δεν τρομα οι μελλοθα
με σταυρούς και γολγοθά

Μαθημε στις κακουχι
άιντε φτου κι απ' την αρχή
τισ κουβε και πειθαρχι
αδιορθω αναρχι